В „Букор Щепи Магнолия“ изградихме за вас осем апартамента. Удобство и комфорт на два етажа. Всеки апартамент разполага с кухня, обзаведена с всички необходими електро уреди, прибори и пособия, за да могат нашите гости да не изпитват нужда от нищо и да могат да се насладят на пълноценна почивка. Във всеки апартамент на първия етаж сме предвидили за вас комфортна мека мебел с механизъм за разтягане и превръщането й в удобна спалня, както и кафе масичка за комфорт. 42 инчов смарт телевизор допълва интериора, както и трапезария с 4 стола, просторна веранда с маса и столове за всички и тоалетна към верандата за удобството им. На втория етаж сме разположили просторна спалня с голямо комфортно легло, широко писалище с огледало, гардероб и нощни шкафчета, а прекрасната пасторална панорама ще внесе последния щрих към усещането ви за завършеност и спокойствие. Приятно допълнение към всичко това е банята, която е в непосредствена близост до спалнята и ще ви изненада със удобствата и комфорта, които предлага.

Букор Щепи за децата

За ваше удобство закупихме детски кошарки с матрачета и спално бельо, детски завивки и възглавнички, спални чувалчета и обиколници. Предвидихме детски столчета за хранене, детски прибори и съдинки, а за хигиената им приготвихме легенчета, гърненца и стълбички за банята. Вашето дете няма да се нуждае от нищо, защото смятаме, че за вашият комфорт и комфорта и безопасността на децата ви трябва да се погрижим ние.

Букор Щепи ХУ

За нас е важно всеки наш гост да се чувства комфортно и да не изпитва никакви притеснения от достъпността на удобствата, които предлагаме. Ето защо адаптирахме един апартамент от „Букор Щепи Магнолия“, изцяло за хора на инвалидни колички и хора с увреждания. На вас, скъпи гости, няма да ви се налага да търсите начин да преодолеете стъпало или да изпитвате неудобство в банята. Лека рампа ви отвежда до апартамента, където на първия етаж има изградена специално за вас баня с тоалетна с монтирани всички необходими дръжки, закачалки и аксесоари, от които се нуждаете, адаптирана порцеланова мивка и огледало с необходимият за вас наклон. Всички врати са с широчина 90 см, за да може безпроблемно да се придвижвате навсякъде. Осигурен е директен достъп до целия кухненски блок, телевизора, дивана и верандата. На втория етаж има друг тоалетен възел за вашия придружител, за да не ви се налага да изпитвате никакв дискомфорт в нуждите си.

Галерия

Резервация


  Предимства

  • Самостоятелни апартаменти
  • Напълно обзаведена кухня
  • 42″ смарт телевизор с кабелна телевизия
  • Безжичен Интернет
  • Просторна веранда
  • Собствен санитарен възел
  • Удобства за хора на инвалидна количка

  Цени:

   

  .

  • Двойно настаняване – 130 лв.
  • Тройно настаняване – 160 лв.
  • Четворно настаняване – 190 лв.

  Дете до 3 години – безплатно

   

  Цените са с включена закуска и ползване на открит басейн в рамките на работното време.