Лятото идва и все по-често започваме да си мислим за чаканата цяла година дълга лятна отпуска, за топлото слънце и за дългите лежерни дни, в които единствените ни грижи са да пием освежаваща напитка с любима книга на слънце или на сянка, как да изкараме времето си по-забавно и по-приятно и дали да станем сутрин рано за ободряващ крос или да спим до обяд…
Еко-комплекс „Букор Щепи“, както винаги мисли за комфорта и доброто изкарване на своите гости. Предлагаме ви делнични пакети Неделя – Четвъртък на специални цени! Пакетите включват настаняване в луксозен двуетажен апартамент в Корпус „Магнолия“ или комфортна двойна стая в Корпус „Липа“, домашно приготвени закуски, включени в цената, както и безплатно ползване на библиотека, тенис на маса и велопарк.
Цени:
Почивка през работните дни в Корпус „Магнолия“:
Цена на нощ в луксозен апартамент – 90 лв.
Капацитет: до 3 души (за 4-ти човек в апартамент – доплащане 10 лв. на нощ)
Почивка през работните дни в Корпус „Липа“:
Цена на нощ в комфортна двойна стая – 45 лв.
Капацитет: 2 души
Единично настаняване в Корпус „Липа“ – 30 лв.
Офертата е валидна за дните от неделя до четвъртък, с изключение на официалните празници и обявените за неработни дни, за резервации направени по имейл, телефон или чрез нашият сайт! Офертата важи за минимум две нощувки и е валидна за настаняване до 15.06.2017г.
За повече информация пишете или ни се обадете:
Имейл: hotel@bukorshtepi.com
Тел.: +359 877 422 880
www.bukorshtepi.com